About Us

boondock-beeldmerk

Wat doen we?

Boondock levert projectmanagement diensten voor creatieve bureau’s en projectontwikkelaars. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van interieur projecten, maar worden ook ingeschakeld voor multidisciplinaire projecten. Hierbij begeleiden wij alle veel voorkomende werkzaamheden in dergelijke projecten, van grafisch ontwerp tot multimedia deelprojecten.

Onze werkzaamheden starten veelal vroeg in het ontwerpproces, waarbij wij architecten of ontwerpers adviseren op het gebied van planning, budget, technische randvoorwaarden, vergunningen, materialen en overige zaken die belangrijk zijn om de voorstellen van de architect/ontwerper zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de uitgangspunten van de opdrachtgever.

Als onderdeel van deze werkzaamheden, helpt Boondock ontwerp- en architectenbureau’s het ontwerpproces te coördineren en te optimaliseren. De ervaring en het netwerk van Boondock vullen de kennis van het ontwerpteam aan, experts worden ingeschakeld op specifieke vakgebieden als akoestiek, installatie-techniek, constructie en duurzaamheid.

Deze manier van werken heeft de afgelopen jaren geleid tot bijzondere projecten en opdrachtgevers waar we al jaren mee samenwerken, van kleine projecten zoals de Puccini winkels tot grote projecten zoals de ZiggoDome. Ons netwerk groeit nog steeds met gepassioneerde vakmensen en experts die ons ondersteunen.

Boondock is officieel in juni 2013 gestart door Vincent Beekman. Vincent Beekman heeft na zijn studie aan de Technische Universiteit Delft voor diverse interieur- en architectenbureau’s gewerkt en heeft in 2009 zijn eigen project managementbureau opgericht, BDM Projects wat in 2013 is overgegaan in Boondock.

Hopelijk geeft deze site een goed beeld van wat wij toe kunnen voegen aan het ontwerp- en bouwproces en wat dit kan betekenen voor het eindresultaat.

 

Hoe doen we dat?

Boondock stuurt, vult aan en volgt het ontwerpproces zoals dat gebruikelijk is bij de opdrachtgever. Veelal gebeurt dit volgens de gebruikelijke stappen in een ontwerpproces. Voor vrijwel elke stap in het proces hebben wij diensten ontwikkeld of kunnen wij aanvullende informatie leveren om de ontwerpers aan te vullen en te ondersteunen. In onderstaand schema wordt per stap aangegeven welke diensten Boondock levert. Van de pitch fase tot aan de oplevering van een project.

Boondock_Process_site

De naam Boondock

Boondock is afgeleid van het Filipijnse woord “bundok’, wat berg of onherbergzaam gebied betekent. TIjdens de Amerikaan-Filipijnse oorlog werden de binnenlanden van de Filipijnen door de amerikaanse soldaten de ‘Boondocks’ genoemd. Gebieden waarin je zonder goede gids de weg niet kunt vinden. Bij veel projecten voelen wij ons vaak gidsen voor opdrachtgevers en ontwerpbureau’s. Als ‘project navigators’ leiden we een project door de ‘bundoks’ van de bouwwereld naar een succesvol eindresultaat.

trees

Voor wie doen we het?

 

logo-opdrachtgevers-site-2